Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Le Guess Who?
(12-11-2019, 17:30)TheUncleG Wrote: Oh, helemaal eens hoor. Een goede voorbereiding loont bij uitstek bij dit festival. Maar ook met een minimale inspanning had je uit afgelopen editie zeker een aantal must sees kunnen vissen.

En zelfs als je onvoorbereid naar LGW? gaat, kan ik me niet voorstellen dat je een heel weekend lang alleen maar "wel oké" ervaringen opdoet.

En nogmaals; zeker geen verwijt naar Kurtje, want hij is zeker geen verantwoording schuldig. Alleen krijg ik nu niet de indruk dat het hem energie oplevert. Al is het zeker zo dat Spotify de drempel verlaagt om snel nieuwe muziek te checken, waardoor er een positievere vicieuze cirkel kan ontstaan.

Het is ook niet specifiek gekoppeld aan dit festival, maar hoe ik in het algemeen tegenover muziek sta. Zelfs de grootste dingen als Björk (laten schieten) en Nick Cave (hoop voor januari nog ticket te scoren, in april erbij) zijn afwegingen. Dan valt een LGW? inderdaad sneller af omdat ik meer voorbereiding zou willen hebben. 

Het stukje dat muziek momenteel geen hobby van me is, is waarschijnlijk wel het lastige ja. Vooral aangezien ik m'n hele leven al geïnteresseerd ben geweest in muziek, is het iets wat ik altijd zou willen blijven doen maar het momenteel niet zo automatisch gaat. Zelfde geldt al voor dit forum; ik doe er al langer erg weinig mee omdat ik het steeds meer oneens ben. Tegelijkertijd zit ik hier bijna mijn halve leven en is het één van de weinige bronnen om wat informatie vandaan te halen.
Je kunt ook gewoon een dagkaart kopen. Dat maakt de voorbereiding een stuk behapbaarder.
Goede herinnering om de Early Birds te kopen. Ook direct een appartement vastgelegd. Helaas een andere dan normaal (werd wel erg duur).
Mocht je het niet in de nieuwsbrief hebben gezien: in de afgelopen en komende komt LGW aan bod met sessies/registraties.
De organisatie plaatst steeds meer streams van optredens van de afgelopen edities. Oiseaux-Tempête & Friends is de laatste toevoeging, wat een van de beste shows van het weekend was voor mij. Deze ga ik vanavond nog eens terugluisteren.

https://www.leguesswho.nl/news/stream-fu...s-who-2019
[+] 1 user says Thank You to TheUncleG for this post


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)