Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beste Lurkers, kom terug!
#1
Daar is ie dan jongens.

Oproep van een bejaarde Grazzer (die zelf niet persé heel veel post maar echt dagelijks nog het forum checkt).

Aan alle meelezers die om wat voor reden niet meer posten; mede door jullie hield/houdt dit forum al fucking lang stand en het zou zou doodzonde zijn als dit zo langzaam sterft.
Vooruit; ik post ook een sloot minder als in mijn jonge jaren (Kort: grote mensenleven) maar Graz zit toch wel een beetje in mijn hart als dagelijkse traditie. Buiten het feit dat ik tot op de dag van vandaag oprecht veel muziek leer kennen, op de hoogte wordt gehouden over shows/nieuwtjes en interessante visies tegenkom off-topic.

Dus Lurkers (jong en oud) kom alsjeblieft terug en schenk deze oude Fitz (en hopelijk jezelf) weer wat plezier.

En voor de klassiekers onder ons; wie weet wil ik dan zelfs nog een keer weer iets posten na een lange alcoholrijke avond (When you know, you know).
[+] 19 users say Thank You to Fitz for this post
Reply
#2
Naming en shaming, Fitz!
[+] 1 user says Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
#3
Mijn (deels)excuses.
Reply
#4
(20-03-2024, 10:33)Schobbeyak Wrote: Naming en shaming, Fitz!

Iedereen, overal, altijd.
Reply
#5
Dit topic is waarschijnlijk voornamelijk mijn schuld. Uplift post gewoon terug i.p.v. lurker op 1 van je meerdere accounts.

Ikzelf moet Graz voornamelijk vermijden voor mijn eigen gezondheid. Opgegroeid met muziek mensen die zichzelf te goed voelde voor iets. Als ik hier weer geklaag over tiktok jongeren hoor triggert het mij hard. Ikzelf heb commerciële muziek opgegeven en ben juist blij als een jongeren geïnteresseerde zijn in een Beach House door tiktok. Het is in een instap tot iets tenminste.

Ben zelf al jaren, of zelf tientallen jaren, aan het strijden om niet in het “In memoriam” topic te eindigen. Mede door geen geloof in de mede mens. Vanwege zichzelf te beter voelt en alleen misbruik goed is om menselijk contact te onderhouden. Daarbij helpen bijvoorbeeld posts van Loov niet bij, welk ik las en daarbij in crisis raakte. Maar dat is een gevecht die ikzelf bezig ben en geen ruimte heeft op dit forum.

Mijn excuses dat ik met mijn problemen dit veroorzaakte. Ik vind het zelf lastig om überhaupt een balans te vinden in muziek. Muziek is een passie van mij, denk Grazzers om mijn heen kunnen beamen qua hoeveel ik luister en probeer te ontdekken, terwijl ik het moet onderhouden met zelfhaat en wantrouwen naar mensen. Het is niet doen, zeker qua live muziek.

Edit: Geen zorgen om mij maken qua im memoriam topic, stress voor deze edit om te zeggen komt goed.

[Image: 951px-Albanian_Eagle.svg.png]
[+] 21 users say Thank You to Melliw Naj for this post
Reply
#6
Sterkte klinkt als een veel te klein woord voor wat je schrijft, Melliw, maar toch sterkte!
[+] 1 user says Thank You to matthijs603 for this post
Reply
#7
Sorry man, het is uiteraard nooit de bedoeling geweest om je in een crisis te helpen. Ik lees vaak over hele persoonlijke posts heen hier, dus ik wist niet dat het er zo erg aan toe was. Ik wens je alle beterschap toe. 

Voor de rest hoop ik dat Uplift terug komt. Misschien kan ik hem overtuigen als ik hem zie op Roadburn.
[+] 1 user says Thank You to Loov for this post
Reply
#8
Heel veel sterkte Melliw
Reply
#9
Allereerst: veel sterkte, Melliw. 

Waarom ik niet meer post:

-De absolute reden nummer één is dat, wat ook de aanleiding is, een ernstige trigger veroorzaken deze hele Graz-shizzle, hoe leuk ook, devalueert. Dat is het mij niet waard.

-Naast het triggeren van bepaalde gevoelens bij een kern Grazzers, merk ik dat er ook een wat bredere groep is die uitgekeken is op mij.

-Graz is natuurlijk veranderd en niet immuun voor andere (vrije) tijdsbestedingen van mensen, maar zoals ik al aangaf: ik zit niet op socials. Wat mij betreft mag TikTok in de VS verbannen worden en wordt er een bom gelegd onder elke Meta-server. Reddit of Discord vind ik net zo goed agency-dodende Satan's cum. Graz was dus mijn enige online wereld/klankbord geworden en met de jaren ben ik het alleen maar waardevoller gaan vinden; ik geloof ook oprecht in de terugkeer van onafhankelijke online message boards als alternatief op de totalitaire k*****zooi waar we naartoe gaan. Dus verhoudingsgewijs postte ik hier logischerwijs steeds meer; te veel. Dat zorgt voor scheve verhoudingen. 

-Mede daardoor (en ook omdat we twee fucking jaar geen livemuziek hebben gekend) ging het vervolgens te weinig over muziek en te veel over zware off topic thema's waarvoor ik vroeger b.v. Twitter had. Dat is vooral door mijn toedoen en het kwam het forum duidelijk niet meer ten goede.

-Qua muziek zelf is het ook een stuk lastiger geworden. Vroegâh had Graz best veel collectieve jizzmomentjes rond bepaalde acts of festivals (Björk, Radiohead, TMV, Sigur Ros, Sufjan Stevens, LGW? voor het zo pretentieus werd, etc.). Dat ligt nu anders, een The Smile buiten beschouwing gelaten. Enerzijds wordt er denk ik meer interessante shit beluisterd hier, maar anderzijds is het veel meer gefragmenteerd en ontstaan er grosso modo twee sferen die elkaar amper of niet raken. Wat natuurlijk een reflectie is van wat er IRL gebeurt met alternatieve vs. commerciële muziek en vaak wordt het ook nog over een generationele boeg gegooid. Er is ook een grote onwil/weerstand vanuit beide sferen om elkaar op te zoeken, wat ik zelf ook krijg wanneer ik dan inhoudelijke kritiek lever en pakweg terugkrijg dat ik net zo goed geld betaal voor crappy line-ups, wat bijdraagt aan de visceraliteit van elke discussie (als in: het persoonlijke/generationele en niet het argument an sich wordt steeds vaker het vertrekpunt van een argument - de inhoud verdwijnt naar de achtergrond. En ja, dat is mutatis mutandis dezelfde dynamiek als het idpol-gif dat  beide kanten van het politieke spectrum wel degelijk beïnvloedt). Daarnaast is een groot deel van snobistisch/elitair Graz hier niet superactief nieuwe muziek aan het delen, myself included. Niet dat zo'n pissing contest tussen mij en Betonrot het ideaal is of zo, maar het is beter dan niets. 

-Dus als ik denk vanuit 'oplossingen': wellicht iets van moderatie, kartrekkers voor bepaalde muziekinhoudelijke topics en het vermelden van TW's kan helpen. Tegelijk is Graz altijd al autonoom AF geweest en is het maar de vraag of zoiets kan werken/wenselijk is.

-Vandaar dat ik daarom nog steeds neig naar niet meer posten. Ook omdat ik zelf niet 100% immuun ben voor bepaalde geheel onterechte (en veelal niet terug ingetrokken) ad hominems en nogal toxische uitwisselingen die hier zijn ontstaan in een context van maatschappelijke crisissen die natuurlijk op een Graz 1.0 amper of niet een rol speelden (de wereld en ook Graz waren toen gewoon onschuldiger). Waarbij ook nog komt dat een harde inhoudelijke aanval hier tegenwoordig bijna 100% van de keren wordt gezien als een persoonlijke aanval. Waarop zo'n persoonlijke aanval dan weer een stuk makkelijker gaat plaatsvinden, etc. Ook hier: ik merkte steeds meer hoe de betekenis van woorden/zinnen er niet zoveel toe deed. Niet moeilijk ook als we non-messageboard cultuur gaan toepassen op... een message board. Ik lees natuurlijk wel dat sommige Grazzers mijn licht sardonische commentaren of ellenlange analyses missen, maar ik ben er vrij zeker van dat een groter (stil) gedeelte dat niet mist. En ik merk ook dat binnen alle stilte en sufheid van nu - het is natuurlijk ook nog komkommertijd - er iets meer discussie is over muziek en er her en der nieuwe topics worden aangemaakt die helemaal nergens over gaan. En dat is wat Graz imo op z'n best is. Dus als ik dat niet negatief wil beïnvloeden, dan is wegblijven ook om die reden een goede zet. Anderzijfs is het een verhaal van twee kanten: Graz levend houden (ook IRL) impliceert een inspanning van iedereen, maar stiekem zijn we allemaal veranderd door een steeds meer op consumptie en instant dopamine-georiënteerde samenleving. Wat zoiets lastiger maakt, i.e. een immaterieel en informeel iets onderhouden zonder dat daar iets tegenover staat. Dat Graz überhaupt nog bestaat en relatief vrij is van online haat, is überhaupt al een half mirakel. Reden te meer voor mij om dat zo te helpen houden door weg te blijven.
[+] 19 users say Thank You to Uplift for this post
Reply
#10
Uplift, bedankt dat je het zo onder woorden brengt.

Jouw ingelezen en uitgesproken mening wordt door mij zeker gewaardeerd, wellicht niet altijd (meteen) begrepen, maar dat bood wel een welkome afwisseling van andere kanalen/nieuwsbronnen en een meerwaarde bovenop de muziek-kant van het forum.

De versplintering qua festivals helpt denk ik ook niet mee voor het "ons-gevoel" hier, want ik kwam hier ooit via forum 1.0, toen er simpelweg 4 festivals waren in NL/B die er toe deden (met mijn bril en kennis van een late tiener), daarbij laat ik de huidige commercialisering buiten beschouwing. Destijds gingen we "allemaal" naar hetzelfde - nu is er veel meer fragmentatie - de LL en PP pagina's hebben nauwelijks nog content en als je die andere festivals niet bezoekt, neem je enkel kennis van de line-up en dat enkelen gaan/niet gaan en dat het wel tof/niet tof na afloop was.

Juist de pagina's waarin je ziet dat mensen samen plezier hebben van hetzelfde, of samen ontdekken (vinyl, concerten, films, series, ....) daar leef ik nu meer van op, dan de oorsprong vh forum.

Ik begrijp en respecteer je gedachten en afwegingen en voor nu wens ik je het allerbeste en zeg ik toch maar, tot gauw!
Reply
#11
(21-03-2024, 10:11)Uplift Wrote: Allereerst: veel sterkte, Melliw. 

Waarom ik niet meer post:

-De absolute reden nummer één is dat, wat ook de aanleiding is, een ernstige trigger veroorzaken deze hele Graz-shizzle, hoe leuk ook, devalueert. Dat is het mij niet waard.

-Naast het triggeren van bepaalde gevoelens bij een kern Grazzers, merk ik dat er ook een wat bredere groep is die uitgekeken is op mij.

-Graz is natuurlijk veranderd en niet immuun voor andere (vrije) tijdsbestedingen van mensen, maar zoals ik al aangaf: ik zit niet op socials. Wat mij betreft mag TikTok in de VS verbannen worden en wordt er een bom gelegd onder elke Meta-server. Reddit of Discord vind ik net zo goed agency-dodende Satan's cum. Graz was dus mijn enige online wereld/klankbord geworden en met de jaren ben ik het alleen maar waardevoller gaan vinden; ik geloof ook oprecht in de terugkeer van onafhankelijke online message boards als alternatief op de totalitaire k*****zooi waar we naartoe gaan. Dus verhoudingsgewijs postte ik hier logischerwijs steeds meer; te veel. Dat zorgt voor scheve verhoudingen. 

-Mede daardoor (en ook omdat we twee fucking jaar geen livemuziek hebben gekend) ging het vervolgens te weinig over muziek en te veel over zware off topic thema's waarvoor ik vroeger b.v. Twitter had. Dat is vooral door mijn toedoen en het kwam het forum duidelijk niet meer ten goede.

-Qua muziek zelf is het ook een stuk lastiger geworden. Vroegâh had Graz best veel collectieve jizzmomentjes rond bepaalde acts of festivals (Björk, Radiohead, TMV, Sigur Ros, Sufjan Stevens, LGW? voor het zo pretentieus werd, etc.). Dat ligt nu anders, een The Smile buiten beschouwing gelaten. Enerzijds wordt er denk ik meer interessante shit beluisterd hier, maar anderzijds is het veel meer gefragmenteerd en ontstaan er grosso modo twee sferen die elkaar amper of niet raken. Wat natuurlijk een reflectie is van wat er IRL gebeurt met alternatieve vs. commerciële muziek en vaak wordt het ook nog over een generationele boeg gegooid. Er is ook een grote onwil/weerstand vanuit beide sferen om elkaar op te zoeken, wat ik zelf ook krijg wanneer ik dan inhoudelijke kritiek lever en pakweg terugkrijg dat ik net zo goed geld betaal voor crappy line-ups, wat bijdraagt aan de visceraliteit van elke discussie (als in: het persoonlijke/generationele en niet het argument an sich wordt steeds vaker het vertrekpunt van een argument - de inhoud verdwijnt naar de achtergrond. En ja, dat is mutatis mutandis dezelfde dynamiek als het idpol-gif dat  beide kanten van het politieke spectrum wel degelijk beïnvloedt). Daarnaast is een groot deel van snobistisch/elitair Graz hier niet superactief nieuwe muziek aan het delen, myself included. Niet dat zo'n pissing contest tussen mij en Betonrot het ideaal is of zo, maar het is beter dan niets. 

-Dus als ik denk vanuit 'oplossingen': wellicht iets van moderatie, kartrekkers voor bepaalde muziekinhoudelijke topics en het vermelden van TW's kan helpen. Tegelijk is Graz altijd al autonoom AF geweest en is het maar de vraag of zoiets kan werken/wenselijk is.

-Vandaar dat ik daarom nog steeds neig naar niet meer posten. Ook omdat ik zelf niet 100% immuun ben voor bepaalde geheel onterechte (en veelal niet terug ingetrokken) ad hominems en nogal toxische uitwisselingen die hier zijn ontstaan in een context van maatschappelijke crisissen die natuurlijk op een Graz 1.0 amper of niet een rol speelden (de wereld en ook Graz waren toen gewoon onschuldiger). Waarbij ook nog komt dat een harde inhoudelijke aanval hier tegenwoordig bijna 100% van de keren wordt gezien als een persoonlijke aanval. Waarop zo'n persoonlijke aanval dan weer een stuk makkelijker gaat plaatsvinden, etc. Ook hier: ik merkte steeds meer hoe de betekenis van woorden/zinnen er niet zoveel toe deed. Niet moeilijk ook als we non-messageboard cultuur gaan toepassen op... een message board. Ik lees natuurlijk wel dat sommige Grazzers mijn licht sardonische commentaren of ellenlange analyses missen, maar ik ben er vrij zeker van dat een groter (stil) gedeelte dat niet mist. En ik merk ook dat binnen alle stilte en sufheid van nu - het is natuurlijk ook nog komkommertijd - er iets meer discussie is over muziek en er her en der nieuwe topics worden aangemaakt die helemaal nergens over gaan. En dat is wat Graz imo op z'n best is. Dus als ik dat niet negatief wil beïnvloeden, dan is wegblijven ook om die reden een goede zet. Anderzijfs is het een verhaal van twee kanten: Graz levend houden (ook IRL) impliceert een inspanning van iedereen, maar stiekem zijn we allemaal veranderd door een steeds meer op consumptie en instant dopamine-georiënteerde samenleving. Wat zoiets lastiger maakt, i.e. een immaterieel en informeel iets onderhouden zonder dat daar iets tegenover staat. Dat Graz überhaupt nog bestaat en relatief vrij is van online haat, is überhaupt al een half mirakel. Reden te meer voor mij om dat zo te helpen houden door weg te blijven.

Uiteraard ook als eerst: sterkte Melliw.

Dan reagerend op Uplift: Ten eerste staat het je natuurlijk vrij om wel of niet te posten, dat lijkt me vanzelfsprekend. Ik denk alleen dat de opmerking dat er een stille meerderheid is die je niet mist, niet klopt.

Verder zal ik voor mezelf spreken: Ja, je kan irritant, betweterig, snobistisch of onnavolgbaar zijn. Maar je bent tegelijkertijd ook het meest waardevolle forumlid van graz. Zowel qua kwaliteit als kwantiteit, zowel muzikaal als politiek. Ik heb op beide vlakken namelijk heel wat van je opgestoken. Als je echt wil stoppen en van mening bent dat dit beter is voor jezelf of voor anderen: so be it. Ik vind het in ieder geval erg jammer en dank je voor je bijdrage de afgelopen... decennia?

Oh, en mocht je gekrenkt zijn door een opmerking van mij (ik denk het eigenlijk niet) dan wil ik daarvoor graag mijn excuses aanbieden.
[+] 4 users say Thank You to Schobbeyak for this post
Reply
#12
Dan ben ik het ook wel eens dat het muzikale aspect wel ondergesneeuwd door allerlei wanen van de dag/staat van de wereld. En aangezien alles wat om ons heen gebeurd helemaal kut is, misschien beter om wat meer focus te leggen op positieve dingen.

Ik heb alleen het muziek luisteren enorm laten verslonzen de afgelopen jaren. Wegens geen tijd, het burgerleven en ander kutsmoezen. Is er wellicht animo voor het bespreken van een album/artiest van de week/maand? Met misschien uitgebreide(re) reviews?
Reply
#13
(21-03-2024, 10:11)Uplift Wrote: Allereerst: veel sterkte, Melliw. 

Waarom ik niet meer post:

-De absolute reden nummer één is dat, wat ook de aanleiding is, een ernstige trigger veroorzaken deze hele Graz-shizzle, hoe leuk ook, devalueert. Dat is het mij niet waard.

-Naast het triggeren van bepaalde gevoelens bij een kern Grazzers, merk ik dat er ook een wat bredere groep is die uitgekeken is op mij.

-Graz is natuurlijk veranderd en niet immuun voor andere (vrije) tijdsbestedingen van mensen, maar zoals ik al aangaf: ik zit niet op socials. Wat mij betreft mag TikTok in de VS verbannen worden en wordt er een bom gelegd onder elke Meta-server. Reddit of Discord vind ik net zo goed agency-dodende Satan's cum. Graz was dus mijn enige online wereld/klankbord geworden en met de jaren ben ik het alleen maar waardevoller gaan vinden; ik geloof ook oprecht in de terugkeer van onafhankelijke online message boards als alternatief op de totalitaire k*****zooi waar we naartoe gaan. Dus verhoudingsgewijs postte ik hier logischerwijs steeds meer; te veel. Dat zorgt voor scheve verhoudingen. 

-Mede daardoor (en ook omdat we twee fucking jaar geen livemuziek hebben gekend) ging het vervolgens te weinig over muziek en te veel over zware off topic thema's waarvoor ik vroeger b.v. Twitter had. Dat is vooral door mijn toedoen en het kwam het forum duidelijk niet meer ten goede.

-Qua muziek zelf is het ook een stuk lastiger geworden. Vroegâh had Graz best veel collectieve jizzmomentjes rond bepaalde acts of festivals (Björk, Radiohead, TMV, Sigur Ros, Sufjan Stevens, LGW? voor het zo pretentieus werd, etc.). Dat ligt nu anders, een The Smile buiten beschouwing gelaten. Enerzijds wordt er denk ik meer interessante shit beluisterd hier, maar anderzijds is het veel meer gefragmenteerd en ontstaan er grosso modo twee sferen die elkaar amper of niet raken. Wat natuurlijk een reflectie is van wat er IRL gebeurt met alternatieve vs. commerciële muziek en vaak wordt het ook nog over een generationele boeg gegooid. Er is ook een grote onwil/weerstand vanuit beide sferen om elkaar op te zoeken, wat ik zelf ook krijg wanneer ik dan inhoudelijke kritiek lever en pakweg terugkrijg dat ik net zo goed geld betaal voor crappy line-ups, wat bijdraagt aan de visceraliteit van elke discussie (als in: het persoonlijke/generationele en niet het argument an sich wordt steeds vaker het vertrekpunt van een argument - de inhoud verdwijnt naar de achtergrond. En ja, dat is mutatis mutandis dezelfde dynamiek als het idpol-gif dat  beide kanten van het politieke spectrum wel degelijk beïnvloedt). Daarnaast is een groot deel van snobistisch/elitair Graz hier niet superactief nieuwe muziek aan het delen, myself included. Niet dat zo'n pissing contest tussen mij en Betonrot het ideaal is of zo, maar het is beter dan niets. 

-Dus als ik denk vanuit 'oplossingen': wellicht iets van moderatie, kartrekkers voor bepaalde muziekinhoudelijke topics en het vermelden van TW's kan helpen. Tegelijk is Graz altijd al autonoom AF geweest en is het maar de vraag of zoiets kan werken/wenselijk is.

-Vandaar dat ik daarom nog steeds neig naar niet meer posten. Ook omdat ik zelf niet 100% immuun ben voor bepaalde geheel onterechte (en veelal niet terug ingetrokken) ad hominems en nogal toxische uitwisselingen die hier zijn ontstaan in een context van maatschappelijke crisissen die natuurlijk op een Graz 1.0 amper of niet een rol speelden (de wereld en ook Graz waren toen gewoon onschuldiger). Waarbij ook nog komt dat een harde inhoudelijke aanval hier tegenwoordig bijna 100% van de keren wordt gezien als een persoonlijke aanval. Waarop zo'n persoonlijke aanval dan weer een stuk makkelijker gaat plaatsvinden, etc. Ook hier: ik merkte steeds meer hoe de betekenis van woorden/zinnen er niet zoveel toe deed. Niet moeilijk ook als we non-messageboard cultuur gaan toepassen op... een message board. Ik lees natuurlijk wel dat sommige Grazzers mijn licht sardonische commentaren of ellenlange analyses missen, maar ik ben er vrij zeker van dat een groter (stil) gedeelte dat niet mist. En ik merk ook dat binnen alle stilte en sufheid van nu - het is natuurlijk ook nog komkommertijd - er iets meer discussie is over muziek en er her en der nieuwe topics worden aangemaakt die helemaal nergens over gaan. En dat is wat Graz imo op z'n best is. Dus als ik dat niet negatief wil beïnvloeden, dan is wegblijven ook om die reden een goede zet. Anderzijfs is het een verhaal van twee kanten: Graz levend houden (ook IRL) impliceert een inspanning van iedereen, maar stiekem zijn we allemaal veranderd door een steeds meer op consumptie en instant dopamine-georiënteerde samenleving. Wat zoiets lastiger maakt, i.e. een immaterieel en informeel iets onderhouden zonder dat daar iets tegenover staat. Dat Graz überhaupt nog bestaat en relatief vrij is van online haat, is überhaupt al een half mirakel. Reden te meer voor mij om dat zo te helpen houden door weg te blijven.
Ok, nu snel je concertlijst posten zodat we zien waar we bier met je kunnen zuipen.
Reply
#14
Dit topic is exact waarom ook ik veel (met name ‘lurkende’) tijd besteed aan Graz. Dank voor de vonk Fitz, dank voor je openheid Melliw, dank voor de eerste reacties, hoop dat eenieder op zijn al dan niet aangepaste wijze blijft posten, ik hou van eenieders authenticiteit hier
Reply
#15
Zo'n topic waarbij iemand 'n (onbekend) album dropt en iedereen die wilt 1 week heeft om inhoudelijk te reageren: lijkt me cool. Ik wil het gras niet onder je voeten weg kapen KoS: maar ga je gang anders doe ik het.
[+] 1 user says Thank You to Loov for this post
Reply
#16
Misschien rouleren van user per week of twee weken? Dan krijgen we een leuk scala aan genres en artiesten denk ik.

Verder een goede metadiscussie hier, thanks voor de bijdragen allemaal. Inhoudelijk heb ik niet veel toe te voegen (behalve dat ik hoop dat alle lurkers weer eens komen posten) maar ben in elk geval enthousiast om deze hoeveelheid activiteit te zien.
Reply
#17
Zo'n "album van de week" topic bestond toch al? Is alleen doodgebloed, ik denk door tijdgebrek en te weinig animo voor net te obscure platen.

Ik lurk meer dan dat ik post, vooral door tijdgebrek (ik had nog niet eens verteld dat ik een nieuwe baan heb) en had niet het idee dat het hier echt te rustig werd maar ik waardeer de opleving van vandaag zeer.
Reply
#18
Ik heb wel een idee voor zo'n topic. Zal iets bekokstoven.
Reply
#19
Weten de oldies nog dat we conceptalbums voor elkaar maakten met hele uileg per nummer? en vervolgens old school cd'tje gingen sturen naar elkaar?
Reply
#20
Wel de digitale versie. En ons pinkpop orakel Jochem. En was kornisgod ook hier?
Reply
#21
Die periode heb ik zeker gemist, of ik deed er gewoon niet aan mee.
Reply
#22
Ik was toen HAL-9000 en vooral een lurker. Pinkpop en RW waren toen nog op het randje van cool. Volgens mij was ik toen de eerste op het forum met ervaringen van Sziget, Exit en Opener. Dat is allemaal waanzinnig rot geworden. Dit forum niet.
Reply
#23
Een aantal oud-grazzers waar ik contact mee heb zijn vooral vertrokken vanwege de hardheid en respectloze manier van discussiëren.
Reply
#24
EvdWee, UU, Napalm Lex
Reply
#25
(21-03-2024, 19:27)Fitz Wrote: Weten de oldies nog dat we conceptalbums voor elkaar maakten met hele uileg per nummer? en vervolgens old school cd'tje gingen sturen naar elkaar?
Heb de CDs nog steeds.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)