Loov
(Dronegestapo original)


Registration Date: 10-10-2012
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 17-06-2024 at 21:45
Status: (Hidden)

Loov's Forum Info
Joined: 10-10-2012
Last Visit: (Hidden)
Total Posts: 10,504 (2.46 posts per day | 2.7 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads: 19 (0 threads per day | 1.49 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online: (Hidden)
Members Referred: 1
Total Thanks Received: 1,173 (0.27 per day | 2.51 percent of total 46789)
(Find All Threads Thanked ForFind All Posts Thanked For)
Total Thanks Given: 513 (0.12 per day | 1.1 percent of total 46789)
(Find All Thanked ThreadsFind All Thanked Posts)
Reputation: 1,337 [Details]
  
Additional Info About Loov
Sex: Undisclosed

Loov's Most Thanked Post
Post Subject Numbers of Thanks
RE: Into The Great Wide Open 16
Thread Subject Forum Name
Into The Great Wide Open Nieuws en overige festivals
Post Message
Ik zal mijn 2 centen er ook nog even over geven voor de gene die het boeien. 

Laten we beginnen om te zeggen dat de productie indrukwekkend is. Om dit allemaal naar een eiland te verslepen: pfoe ga er maar aan staan. Daarnaast is het lang geleden dat ik op een festival ben geweest waar de bezoeker beleving zo centraal stond. Ik heb via-via-via dan ook gehoord dat er eigenlijk geen geld verdiend wordt met dit festival. Het is een ratjetoe aan mensen uit de festival branch die dit aan het einde van het seizoen organiseren omdat ze het gewoon leuk vinden. Geen idee of het waar is, maar de liefde die in het festival zit voel je overal. 

De stages zijn bijvoorbeeld echt prachtig. In de bossen. De grens van het terrein wordt bijvoorbeeld ook niet bewaakt met een groot ijzeren hek, maar simpelweg met een stokje uit het bos en een touwtje. Jonge boompjes midden op het terrein worden bescherm door de prachtige zelfde constructie. Ik heb niemand er op kunnen betrappen die deze aangegeven grenzen niet respecteerde. Je wordt als bezoeker gewoon als volwassen persoon behandeld. 

Voor de rest zijn er nog prachtige dingen zoals de Kolderkrant die wordt gemaakt door basisschool leerlingen van Vlieland, wat elke ochtend weer hilarisch is om te lezen. Een kunst route: om dit s'nachts te doen is briljant. Volg je een route van 5km aangegeven door rode lampjes door bos en duinen waar je regelmatig licht installaties tegen komt. De activiteiten voor kinderen: 'gevaarlijke gym' of het nutteloze museum. Bij Froukje werden de kinderen voor de barriers gelaten zodat ze goed konden kijken. Bij de andere podia was sowieso geen barrier te bekennen maar was het een simpel houten hekje. De klassieke concerten in de duinen bij de Vuurtoren. Dat je binnen 10 minuten van een druk festival terrein op een nagenoeg verlaten strand kan staan. De fatsoenlijke supermarkt met normale prijzen die in de camping staat. Of dat je even 10 minuten naar het dorp loopt en je gewoon bij een restaurant of cafe rustig kan ontbijten/lunchen/dineren. 

Muzikaal zat het ook allemaal prima in elkaar. Eigenlijk nergens slecht geluid. Tijdens het optreden kan je makkelijk naar voren lopen en in de voorste regionen is 99% stil. Daar achter zitten veel mensen natuurlijk te praten en te borrelen maar dat heeft voor mij geen enkel keer een optreden verstoord. Het programma was helaas niet helemaal voor mij maar ik vond King Hannah en Tropical Fuck storm echt heel leuk. 

Enigste nadeel was dat de ontzettend lekkere Japanse noodle tent pas om 21.30 open ging en dat de loop afstanden toch wel flink zijn. Die wandeltochten zijn dan wel weer prachtig door de bossen en levert vaak ook mensen op die wel echt dedicated zijn.

Is het festival Uplift proof? Ja ik denk het wel. Het is ontzettend jammer dat alles al uitverkocht is voordat er een programma bekend is, want als het programma mij bevalt kan dit wel echt een van de fijnste festivals van het jaar zijn.