Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primavera Sound
Geen Strokes in Porto.
Staan op NOS Alive
Redelijk slappe hap, maar ToolPavement speelt, dus ik ben er gewoon bij.
Misschien ga ik wel een dagje voor Maria José Llergo, maar dat moet ik nog even uitzoeken.
(04-02-2020, 15:56)Kalters Wrote: Misschien ga ik wel een dagje voor Maria José Llergo, maar dat moet ik nog even uitzoeken.

Heb dit net even gekeken op youtube. Is dit flamenco of fado?
Ziet er uit als een typische Porto lineup, met FKA twigs, Maria Jose Llergo en Khruangbin als leuke extraatjes tegenover BCN dit jaar. Voor bepaalde headliners lijkt mij de pure muziekbelevenis hier ook net iets beter dan in Barcelona (zoals Kalters vorig jaar al vermeldde).
(04-02-2020, 18:07)marcorenton Wrote:
(04-02-2020, 15:56)Kalters Wrote: Misschien ga ik wel een dagje voor Maria José Llergo, maar dat moet ik nog even uitzoeken.

Heb dit net even gekeken op youtube. Is dit flamenco of fado?

Tja, het is zogezegd flamenco maar dat is het natuurlijk niet. Al klinkt dit op het eerste gehoor een pak spannender dan Rosalia, waar ik inmiddels ook op plaat helemaal klaar mee ben.
Rosalía is hoge IQ muziek
Cultural appropriation.
[+] 1 user says Thank You to Uplift for this post
Idpol gang
Cheap shot imo. De Roma hebben namelijk ook een mening. Wat opgaat voor andere genres (m.n. whitewashing) is hier ook een element dat kritisch bekeken moet worden. Zeker de sociale verhoudingen tussen Roma en rest vd bevolking indachtig, ook historisch gezien. De Stones werden in de jaren '60 al cultural apporpriation genoemd. Terecht. En het plaatst dingen in perspectief. Kritisch zijn mbt het gebruik van cultuur vis-a-vis bestaande verhoudingen =/= id politics.
Het was geen serieuze opmerking, ik heb ook al eerder in discussies met o.a. jou hier op Graz gezegd dat ik me tot op bepaalde hoogte zeker kan vinden in de cultural appropriation-kritiek die ze krijgt.
https://www.efestivals.co.uk/forums/topi...nt-5910916
[+] 1 user says Thank You to thomas9790 for this post
[Image: ETOmeK0WAAIIrN2?format=jpg&name=medium]
In gedachte hou ik gewoon rekening met het niet doorgaan. Lijkt me totaal niet realistisch. Mocht het dan toch lukken is het mooi meegenomen.
De organisatie houdt rekening met een verplaatsing naar het laatste weekend van augustus. Dat blijkt ook uit het feit dat het hotel dat gebruikelijk wordt geboekt voor de artiesten weer kamers beschikbaar heeft in begin juni, terwijl dat eerder helemaal vol zat, terwijl nu het laatste weekend van augustus volledig bezet is.
Ik kan er toch heel weinig aan veranderen, mijn kamer is niet restitueerbaar en vliegtickets kan ik nog niet kosteloos omboeken. Als over 10 weken blijkt dat het festival is afgelast, maar we wel zouden mogen reizen dan ga ik wel een paar dagen op het strand liggen of zo.
Ja hier hetzelfde scenario. Als we weer kunnen reizen tegen die tijd maar PS gaat niet door gaan we waarschijnlijk alsnog wel die kant op. Voorlopig lastig te zeggen hoe we er over een kleine drie maanden voorstaan.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)